Richtprijs

€ 385.000,-

Huidig bod

€ 385.000,-

Bouw
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1998
Biedhistorie
€ 385.000,-
djep / kampen
16:00 14-12

Totaal 1 biedingen

Er kan nog niet of niet meer op dit object worden geboden.

Open huis

1E OPEN HUIS: 30-11-2018 van 15:00 tot 18:00

2E OPEN HUIS: 08-12-2018 van 10:00 tot 13:00

1e kijkdag: vrijdag 30 november van 15.00 – 18.00 uur.
2e kijkdag: zaterdag 8 december van 10.00 – 13.00 uur.

U KUNT TOT VRIJDAG 14 DECEMBER 2018 18.00 UUR ONLINE EEN BOD UITBRENGEN OP DEZE WONING.

Let op: Deze woning wordt vrijwillig ter veiling aangeboden. De richtprijs is een bieden vanaf prijs.
U bent van harte welkom om de woning te bekijken op één van boven genoemde kijkdagen. Deze woning is voorzien van een bouwtechnisch rapport met garantie. Via onze website kunt u bieden op deze woning.

Op een rustige locatie in woonwijk "de Maten" bevindt zich deze keurig onderhouden, onder architectuur gebouwde, vrijstaande woning met garage en carport.

Dit prettige woonhuis heeft de volgende indeling: Via de entree wordt de ruime hal bereikt, met daarin de meterkast, de trap naar de verdieping, het toilet op de begane grond én de toegang tot de ruime living. De living bestaat uit een ruim woonkamergedeelte (ca. 40 vierkante meter) dat is voorzien van een gezellige gashaard, de keuken en het werkkamergedeelte met uitzicht op de voortuin en de straat. Aansluitend aan de werkkamer bevindt zich de badkamer voorzien van ligbad, (stoom)douche en wastafel.

De grote mate van daglichttoetreding is opvallend te noemen. Dit kenmerk zorgt voor een positief frisse beleving in het huis. Vanuit de keuken wordt de bijkeuken bereikt. Hier bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger. De aangebouwde garage is ook via de bijkeuken bereikbaar. De CV installatie, Nefit Topline HR (vernieuwd in 2013) en een regenwatersysteem voor het doorspoelen van de toiletten, zijn in de geïsoleerde garage geplaatst.

De vloer van de begane grond bestaat uit plavuizen van Amarillo kwartsiet. De hele benedenverdieping (m.u.v. de bijkeuken) en de badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.

Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers van respectievelijk (10 en 20 vierkante meter) en een eventueel als kamer te gebruiken bergruimte. (De grote slaapkamer is voorzien van airco) De moderne met uitstekende materialen uitgevoerde badkamer (2015) voorzien van een inloopdouche met sunshower, een wandcloset met douche en een badkamermeubel draagt zeker bij aan de hoge mate van comfort dat dit huis biedt.
Op de vliering bevindt zich de nodige bergruimte.

De keurig aangelegde tuin is via meerdere in/uitgangen van de woning te bereiken. De voortuin is in 2016 opnieuw aangelegd. Een eyecatcher in de achtertuin is het zogenaamde paviljoen Rondo. Een tuinhuis, bestaande uit een aluminium framewerk met glazen (schuif)wanden. Dit overdekte terras (met zonwering) geeft u de mogelijkheid om van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar te genieten van uw tuin.

De carport (2014) zorgt er voor dat u bij regen droog uw auto kunt bereiken en dat u in geval van vorst uw ruiten niet hoeft te krabben.

Dit comfortabele huis biedt volop mogelijkheden. Er bevindt zich een badkamer op de begane grond en met een kleine ingreep is het mogelijk de werkkamer te veranderen in een ruime slaapkamer op de begane grond. Als u op zoek bent naar een goed onderhouden huis met voorzieningen op de begane grond, dan raden wij u van harte aan om dit huis te bezichtigen tijdens de kijkdagen.
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlak 142 m2
Inhoud 487 m3
Perceeloppervlak 565 m2

Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Overige ruimten Bijkeuken, toilet, hal

Garage
Garage Aangebouwd steen

Tuin
Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte 280 m2

Bouwrapport
Log in om te downloaden
Lijst van zaken
Log in om te downloaden
Vragenlijst
Log in om te downloaden
Kadastraal uittreksel
Log in om te downloaden
Kadastrale kaart
Log in om te downloaden
Bestemmingsplan
Log in om te downloaden
Meetrapport
Log in om te downloaden
Plattegronden
Log in om te downloaden
Overzicht
Aria 17, Kampen