Richtprijs

€ 149.500,-

Huidig bod

€ 169.000,-

Bouw
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1980
Biedhistorie
€ 169.000,-
sammi / Groningen
18:44 17-04
€ 168.000,-
Anke / Trier
18:44 17-04
€ 166.000,-
sammi / Groningen
18:19 17-04
€ 165.000,-
NicoleAalders / Lutjegast
18:14 17-04

Totaal 14 biedingen

Er kan nog niet of niet meer op dit object worden geboden.

Verkoop onder voorbehoud van bezichtiging

KOPEN ONDER VOORBEHOUD VAN BEZICHTIGING! Verkoper biedt deze woning vrijwillig ter veiling aan waarbij de richtprijs een BIEDEN VANAF PRIJS is. Ook is uw bieding nadrukkelijk ONDER VOORBEHOUD VAN BEZICHTIGING.. Via onze website kunt u – na registratie – de videobezichtiging en alle relevante documentatie van de woning inzien en vervolgens online bieden op de woning. Maak hierbij gebruik van de mogelijkheid om voorbehouden te plaatsen en om daarnaast een uitgebreide aankoopmotivatie te schrijven zodat verkoper zich optimaal kan oriënteren op de biedingen. Wordt u de woning gegund? Vervolgens krijgt u de sleutels van de woning en kunt u deze uitgebreid bezichtigen. Voldoet de woning aan uw verwachting dan wordt de koopovereenkomst voortgezet. Indien de woning niet voldoet aan uw verwachting dan mag u straffeloos afzien van aankoop en wordt de koopovereenkomst teniet gedaan.

KOPEN ONDER VOORBEHOUD VAN BEZICHTIGING!
U KUNT TOT VRIJDAG 17 APRIL 2020 18.00 UUR ONLINE EEN BOD UITBRENGEN OP DEZE WONING.

Verkoper biedt deze woning vrijwillig ter veiling aan waarbij de richtprijs een BIEDEN VANAF PRIJS is. Ook is uw bieding nadrukkelijk ONDER VOORBEHOUD VAN BEZICHTIGING.. Via onze website kunt u – na registratie – de videobezichtiging en alle relevante documentatie van de woning inzien en vervolgens online bieden op de woning.

Maak hierbij gebruik van de mogelijkheid om voorbehouden te plaatsen en om daarnaast een uitgebreide aankoopmotivatie te schrijven zodat verkoper zich optimaal kan oriënteren op de biedingen. Wordt u de woning gegund? Vervolgens krijgt u de sleutels van de woning en kunt u deze uitgebreid bezichtigen. Voldoet de woning aan uw verwachting dan wordt de koopovereenkomst voortgezet. Indien de woning niet voldoet aan uw verwachting dan mag u straffeloos afzien van aankoop en wordt de koopovereenkomst teniet gedaan.


Ideale starterswoning! In rustige en groene wijk Beijum in nabijheid van winkels, scholen en voorzieningen staat deze verrassend leuke en instapklare tussenwoning. Deze woning beschikt bovendien over een heerlijk zonnige achtertuin (westen) met achterom.

Indeling: Entree, hal vv. garderobe, meterkast, toiletruimte en trapopgang naar verdieping. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van modern wandcloset en fontein. De gezellige tuingerichte woonkamer beschikt over sfeervolle houtkachel, tuindeur naar terras en een open keuken, voorzien van moderne keukeninrichting met inbouwapparatuur.

Verdieping: overloop welke toegang biedt tot de slaapkamers en de mooie badkamer. Deze is uitgevoerd in neutrale kleurstelling, geheel betegeld en voorzien van wastafelmeubel, designradiator en inloopdouche. De wasmachine is verplaatst naar de berging/cv ruimte welke via de overloop toegankelijk is. De twee slaapkamers meten resp. 12 en 11 vierkante meter, waarvan de laatste is voorzien van handige walkin closet.

Tuin: Keurig aangelegde achtertuin voorzien van sierbestrating, zonneterras, houtstek en tuinpoort achterom. Ook geniet men van een hoge mate van privacy en optimale zonligging. Vrijstaande berging vv. elektra voor opslag van fietsen en tuinmeubelen e.d.

Algemeen: Een verzorgd en modern uitgevoerde starterswoning waar u werkelijk zo in kunt! Geheel voorzien van dubbele beglazing, dakisolatie en gevelisolatie. Bouwtechnisch gekeurd!
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlak 68 m2
Inhoud 210 m3
Perceeloppervlak 92 m2

Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Overige ruimten Toilet, hal

Tuin
Tuin Achtertuin
Oppervlakte 50 m2

Het voorbehoud van bezichtiging
Log in om te downloaden
Overzicht
Bekemaheerd 113, Groningen