Richtprijs

€ 335.000,-

Huidig bod

€ 0,-

Bouw
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1930
Biedhistorie

Totaal 0 biedingen

Er kan nog niet of niet meer op dit object worden geboden.

Open huis

1E OPEN HUIS: 05-07-2019 van 15:00 tot 18:00

2E OPEN HUIS: 13-07-2019 van 10:00 tot 13:00

Verkoper biedt deze dubbele woning vrijwillig ter veiling aan waarbij de richtprijs een BIEDEN VANAF PRIJS is. U bent van harte welkom dit bijzondere object in het echt te bekijken tijdens het Open Huis op één van bovengenoemde momenten. Via onze website kunt u alle relevante documentatie inzien en vervolgens online bieden op deze woning.

Er zijn van die locaties die qua uniciteit slechts heel sporadisch aangeboden worden. Er doet zich nu echter een unieke kans voor. Want, wilt u aan de Hoogeveensche vaart wonen met een panoramisch uitzicht? Op een plek precies tussen Echten en Hoogeveen. Deze kans doet zich nú voor.

De Echtenseweg 7 – 9 is een woonhuis met een dubbel huisnummer. Dit betekent dat het bestemmingsplan voorziet in twee huizen! Het perceeloppervlakte van 2661 vierkante meter grond biedt volop ruimte voor invullingsmogelijkheden. Het panoramisch uitzicht richting het zuiden en westen over de Hoogeveensche Vaart is in Hoogeveen en omgeving ongeëvenaard.
De huidige indeling van de woning heeft de volgende opzet:
Het huis is oorspronkelijk bedoeld geweest als twee afzonderlijke woningen. Deze zijn echter samengevoegd. Hierdoor zijn er in principe twee woonkamers op de begane grond. Aan de achterzijde is een aanbouw met keuken. Op de verdieping bevinden zich de slaapkamers. Er zijn twee trapopgangen naar de verdieping. Het is dus mogelijk om de huidige woning weer terug te brengen naar twee wooneenheden.
Het bijgebouw is een voormalig bedrijfsgebouw. Hier werd veevoer gemengd en hier stonden de dieren.

Als u denkt in mogelijkheden dan gaat er aan de Echtense weg 7-9 een wereld voor u open!
Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar onze website. Op onze website vindt u bestemmingsplaninformatie en kunt u het nader verkennend bodemonderzoek inzien.
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlak 140 m2
Inhoud 500 m3
Perceeloppervlak 2661 m2

Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 0

Tuin
Tuin Achtertuin
Oppervlakte 2000 m2

Lijst van zaken
Vragenlijst
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
Bestemmingsplan
Bodemonderzoek
Log in om te downloaden
Overzicht
Echtenseweg 7, Hoogeveen