Richtprijs

€ 285.000,-

Bouw
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Geschakelde woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1970

Enthousiast geworden?

Wat is deze woning voor u waard? 

In het biedformulier krijgt u de gelegenheid uw voorstel onderbouwd uit te brengen.

vervolgens krijgt u een zeer nauwkeurige indicatie van de gevolgen van uw bieding. 

Plaats een bod Plaats een bod

Bezichtiging op afspraak

DONDERDAG 7 JULI 2022 VAN 13.00 - 17.00 UUR EN VRIJDAG 8 JULI 2022 VAN 13.00 – 17.00 UUR.

BEZOEK ONZE WEBSITE VOOR RELEVANTE INFORMATIE WWW.GOEDNIEUWSMAKELAARS.NL
Wij mogen deze nette twee onder een kapwoning met eigen oprit en uitgebouwde garage namens onze opdrachtgever verkopen. Met basisscholen en een winkelcentrum op loopafstand is de ligging van deze woning voor een brede doelgroep nagenoeg perfect.
Het huis heeft de volgende indeling: Via de entree, komt u in de hal, hier bevinden zich respectievelijk: De meterkast, het toilet, de trap naar verdieping en de toegang tot de Z-vormige woonkamer. De dichte keuken is vanuit de woonkamer te bereiken. In de keuken bevinden zich naast het vijf-pits gastoestel, vaatwasser, afzuigkap en oven ook de aansluitingen voor wasmachine, droger en vaatwasser. Via de achterdeur kan de tuin worden bereikt.
Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier is de overloop met de C.V. installatie en een aansluiting voor wasmachine en droger. Ook is op de tweede verdiepingen een ruime vierde slaapkamer deze slaapkamer is extra ruim door de aanwezige dakkapel.
De uitgebouwde garage is geïsoleerd en biedt de meer dan uitstekend de mogelijkheid om een (thuis)werkplek in te richten.
De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een ruim terras en dankzij het elektrische zonnescherm kan op een zonnige zomerse dag zowel zon als schaduw worden gevonden.
Bent u enthousiast geworden over deze woning? Maak dan een afspraak voor bezichtiging.
Kortom, een uitstekende gezinswoning met verrassende extra’s!
Wij hebben getracht om alle denkbare vragen in het voortraject te beantwoorden. Er is een bouwkundig rapport beschikbaar voor deze woning.
BEZICHTIGING OP AFSPRAAK: DONDERDAG 7 JULI 2022 VAN 13.00 - 17.00 UUR EN OP VRIJDAG 8 JULI 2022 VAN 13.00 – 17.00 UUR. GEÏNTERESSEERDEN DIENEN ZICH VOORAF VIA ONS KANTOOR AAN TE MELDEN VOOR EEN AFSPRAAK. U KUNT TOT VRIJDAG 15 JULI 2022 18.00 UUR EEN BOD UITBRENGEN OP DEZE WONING VIA ONZE WEBSITE.
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlak 112 m2
Inhoud 387 m3

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 0

Garage
Garage Geen garage

Tuin
Tuin Achtertuin
Oppervlakte 100 m2

Bouwrapport
Lijst van zaken
Vragenlijst
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
Bestemmingsplan
Plattegronden
Energielabel
Log in om te downloaden
Overzicht
Leeuweriklaan 32, Hoogeveen