Richtprijs

€ 335.000,-

Huidig bod

€ 0,-

Bouw
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Hoekwoning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1973
Biedhistorie

Totaal 0 biedingen

Er kan nog niet of niet meer op dit object worden geboden.

Open huis

1E OPEN HUIS: 16-11-2018 van 10:00 tot 17:00

2E OPEN HUIS: 17-11-2018 van 10:00 tot 17:00

Bent u op zoek naar een woning met veel vrijheidsbeleving? Bent u op zoek naar een woning in een kindvriendelijke buurt? Zoekt u een goed onderhouden woning met veel ruimte? Dan is de van Hamelstraat 29 het huis dat u zoekt!
Deze woning telt momenteel 4 slaapkamers, maar het is dankzij de dubbele dakkapel heel eenvoudig om hier een vijfde slaapkamer bij te realiseren.

De indeling van deze ideale gezinswoning is als volgt:
Via de Entree wordt de hal bereikt (de begane grond vloer is voorzien van een goed onderhouden massief eiken vloer uit 2012), langs de meterkast naar het toilet. De woonkamer in L- vorm is met circa 36 vierkante meter heerlijk ruim. Deze vierkante meters zijn ook echt aan de woonkamer toe te dichten want de woonkamer wordt middels een deur verbonden met de dichte keuken. De keuken is voorzien van vernieuwde inbouwapparatuur zoals kookplaat, oven, afzuigkap, boiler en een vaatwasser.

Vanuit de woonkamer kan via de trap de eerste verdieping worden bereikt. Hier bevinden zich drie slaapkamers. De kunststof kozijnen welke zich op de verdieping bevinden zijn allen voorzien van HR++ thermopane beglazing en eveneens voorzien van horren voor de openslaande delen. De badkamer is compleet uitgevoerd met ligbad, douche, twee wastafels, een designradiator en vloerverwarming. Op de overloop bevindt zich eveneens nog een ruime inloopkast. De slaapkamers hebben een afmeting van respectievelijk ruim 15 vierkante meter en twee slaapkamers van 8 vierkante meter. Via de vaste trap wordt de tweede verdieping bereikt.

Op de tweede verdieping gaat u via de overloop, waar zich de aansluitingen voor wasmachine, droger, als ook de cv installatie (Intergas HR 2011) bevinden naar de ruime (slaap)kamer. Deze heerlijke ruimte is een ideale werkplek en kenmerkt zich door verrassend veel ruimte en licht. Dit komt onder meer door de dubbele kunststof dakkapel welke in 2009 is geplaatst. Ook is er voorzien in aansluitingen voor tv en internet, en zijn de ramen voorzien van handige screens. Door de ruimte is het eenvoudig mogelijk om een vijfde slaapkamer te realiseren op de tweede verdieping.

In de tuin welke op het zuiden is gesitueerd zult u veel privacy ervaren. Dit komt onder meer doordat de Van Hamelstraat een eindwoning betreft. De overkapping aan het huis biedt beschutting tegen regen en de nodige schaduw tegen de zon. Echter door het gehanteerde materiaal is er geen sprake van volledige zonlichtonttrekking.

De kozijnen op de verdieping en op de tweede verdieping zijn tussen 2013 en 2018 allen vervangen voor kunststof exemplaren met houtnerf profiel. De woning is aangesloten op het glasvezelnet. Het dak is geïsoleerd. De houten geveldelen in de buitengevel zijn vervangen door Keralit. Ook zijn de dakkapellen van kunststof en daarmee onderhoudsvriendelijk.

De woning heeft een uitstekende onderhoudshistorie wat door het bouwkundig rapport wordt onderschreven. Bij aanschaf van deze woning wordt dan ook garantie verleend op de goedgekeurde onderdelen.

De omgeving van deze woning is te kenmerken als bijzonder kindvriendelijk, het huis staat aan het einde van een hofje en er bevindt zich een leuke speeltuin om de hoek. Basis onderwijs is te vinden op loop/fietsafstand.

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Wij heten u van harte welkom op de open huis momenten die wij organiseren op vrijdagmiddag 27 juli van 16.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 28 juli van 10.00 tot 12.00 uur.

Biedingen kunt u plaatsen middels het online biedformulier op de objectgebonden website tot uiterlijk dinsdag 31 juli om 17.00 uur.
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlak 128 m2
Inhoud 430 m3
Perceeloppervlak 197 m2

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Overige ruimten Toilet, hal

Tuin
Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte 144 m2

Log in om te downloaden
Overzicht
Van hamelstraat 29, Soest