Richtprijs

€ 167.500,-

Huidig bod

€ 170.500,-

Bouw
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Hoekwoning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1973
Biedhistorie
€ 170.500,-
BerrievKeulen / OMMEN
18:00 17-04
€ 169.500,-
Patrick88 / Hoogeveen
17:58 17-04
€ 168.500,-
BerrievKeulen / OMMEN
17:02 17-04
€ 167.500,-
Patrick88 / Hoogeveen
16:13 16-04

Totaal 4 biedingen

Er kan nog niet of niet meer op dit object worden geboden.

Verkoop onder voorbehoud van bezichtiging

KOPEN ONDER VOORBEHOUD VAN BEZICHTIGING! Verkoper biedt deze woning vrijwillig ter veiling aan waarbij de richtprijs een BIEDEN VANAF PRIJS is. Ook is uw bieding nadrukkelijk ONDER VOORBEHOUD VAN BEZICHTIGING.. Via onze website kunt u – na registratie – de videobezichtiging en alle relevante documentatie van de woning inzien en vervolgens online bieden op de woning. Maak hierbij gebruik van de mogelijkheid om voorbehouden te plaatsen en om daarnaast een uitgebreide aankoopmotivatie te schrijven zodat verkoper zich optimaal kan oriënteren op de biedingen. Wordt u de woning gegund? Vervolgens krijgt u de sleutels van de woning en kunt u deze uitgebreid bezichtigen. Voldoet de woning aan uw verwachting dan wordt de koopovereenkomst voortgezet. Indien de woning niet voldoet aan uw verwachting dan mag u straffeloos afzien van aankoop en wordt de koopovereenkomst teniet gedaan.

KOPEN ONDER VOORBEHOUD VAN BEZICHTIGING!
U KUNT TOT VRIJDAG 17 APRIL 2020 18.00 UUR ONLINE EEN BOD UITBRENGEN OP DEZE WONING.

Verkoper biedt deze woning vrijwillig ter veiling aan waarbij de richtprijs een BIEDEN VANAF PRIJS is. Ook is uw bieding nadrukkelijk ONDER VOORBEHOUD VAN BEZICHTIGING.. Via onze website kunt u – na registratie – de videobezichtiging en alle relevante documentatie van de woning inzien en vervolgens online bieden op de woning.

Maak hierbij gebruik van de mogelijkheid om voorbehouden te plaatsen en om daarnaast een uitgebreide aankoopmotivatie te schrijven zodat verkoper zich optimaal kan oriënteren op de biedingen. Wordt u de woning gegund? Vervolgens krijgt u de sleutels van de woning en kunt u deze uitgebreid bezichtigen. Voldoet de woning aan uw verwachting dan wordt de koopovereenkomst voortgezet. Indien de woning niet voldoet aan uw verwachting dan mag u straffeloos afzien van aankoop en wordt de koopovereenkomst teniet gedaan.

In de sterrenwijk Krakeel ligt deze royale hoekwoning met vrijstaande stenen berging, overkapping en parkeergelegenheid op eigen terrein! Mooi gelegen met aan de achterzijde grenzend aan openbaar groen en in de nabijheid van het Sterrenpark. Deze woonwijk heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan en dat zie je! Op loop- en fietsafstand bevinden zich alle denkbare voorzieningen waaronder het vernieuwd winkelcentrum De Grote Beer, de brede school met kinderopvang, multifunctioneel wijkcentrum De Magneet en diverse speelgelegenheden.

Indeling begane grond:
Entree met toiletruime, meterkast en toegang tot de Z-vormige woonkamer – met trapopgang - en open keuken. De luxe uitgevoerde keuken in U-vorm is in 2013 geplaatst; afgewerkt in moderne kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Bereikbaar via vaste trapopgang vanuit de woonkamer: overloop met inloopkast, badkamer en drie slaapkamers. De ruime badkamer is geheel betegeld en zeer compleet uitgevoerd met een ligbad, inloop doucheruimte, wandcloset en een badkamermeubel. De drie slaapkamers zijn afgewerkt met een keurige laminaatvloer en meten respectievelijk 11, 8 en 8 vierkante meter. Twee daarvan zijn tevens voorzien van vaste kastruimte. Allemaal afgewerkt met een keurige laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Bereikbaar via vaste trapopgang eerste verdieping: ruime overloop met CV-ruimte, witgoedaansluitingen en veel extra bergruimte achter de aanwezige knieschotten. De overloop geeft u tevens toegang tot een ruime vierde slaap-/werkkamer. Zowel deze slaapkamer als de overloop beschikt over een velux dakraam voor voldoende daklichttoetreding.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijk achtertuin heeft een prettige ligging op het westen en grenst aan de achterzijde aan openbaar groen nabij het Sterrenpark waar u via uw achterom toegang tot heeft.
De vrijstaande stenen berging biedt u veel bergruimte. Aangrenzend is een gezellige overkapping geplaatst waarmee u gelegenheid heeft om volop van het buitenleven te genieten.

Algemeen:
Een keurig onderhouden hoekwoning met vrijstaande stenen berging en overkapping en parkeergelegenheid op eigen terrein. Een frisse uitstraling dankzij de toepassing van lichte kleuren op wanden en plafonds en de vloerafwerking met laminaat. Energielabel B aanwezig en bouwtechnisch gekeurd!
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlak 120 m2
Inhoud 395 m3
Perceeloppervlak 233 m2

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Overige ruimten Toilet, hal

Garage
Garage Parkeerplaats

Tuin
Tuin Achtertuin, voortuin

Veilig kopen
Log in om te downloaden
Overzicht
Zuiderkruis 68, Hoogeveen