Veiligheid

Contact opnemen

Als koper bent u van harte welkom om uw nieuwe huis via Goed Nieuws Makelaars te kopen.

Het is belangrijk dat u, indien u geïnteresseerd bent in een huis, zelf komt kijken tijdens de Open Huis Dag(en). Ter plaatse krijgt u immers de beste indruk. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen.

Voor u als koper hebben wij een aantal veiligheden ingebouwd zodat u zich verzekerd weet van een veilig, eerlijk en transparant koopproces.

 

Veiligheid 1    U kunt bieden met voorbehouden

Als u een bieding uitbrengt mag u hierbij uw voorbehouden benoemen. Deze voorbehouden kunnen variëren van een voorbehoud financiering of voorbehoud verkoop eigen woning. Maar u kunt ook andere voorkomende voorbehouden benoemen in uw voorstel. Naast voorbehouden mag u ook een koopmotivatie noemen. Waarom zou verkoper voor u moeten kiezen? Wij bieden u graag ruimte voor veiligheid in het biedproces!

Veiligheid 2    Transparantie

Iedereen kan het biedproces op een huis volgen. Als u actief op een woning biedt, wordt u per e-mail direct op de hoogte gehouden van nieuwe biedingen.

Veiligheid 3    Financierbaarheid

Doordat het verkoopproces 28 dagen duurt heeft u ruim de tijd om te onderzoeken of het door u gedroomde huis binnen uw financiële plaatje past. U kunt hiervoor contact opnemen met uw eigen financieel adviseur of een afspraak maken met uw bank voor een Goed Nieuws Hypotheek gesprek.