Veiligheid

Contact opnemen

Als koper bent u van harte welkom om uw nieuwe huis via Goed Nieuws Makelaars te kopen.

Het is belangrijk dat u, indien u geïnteresseerd bent in een huis, zelf komt kijken tijdens een kijkmoment of tijdens de Open Huis Dag(en). Ter plaatse krijgt u immers de beste indruk. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen.

Voor u als koper hebben wij een aantal veiligheden ingebouwd zodat u zich verzekerd weet van een veilig, eerlijk en transparant koopproces.

 

Veiligheid 1    U kunt bieden met voorbehouden

Als u een bieding uitbrengt mag u hierbij uw voorbehouden benoemen. Deze voorbehouden kunnen variëren van een voorbehoud financiering of voorbehoud verkoop eigen woning. Maar u kunt ook andere voorkomende voorbehouden benoemen in uw voorstel. Naast voorbehouden mag u ook een koopmotivatie noemen. Waarom zou verkoper voor u moeten kiezen? Wij bieden u graag ruimte voor veiligheid in het biedproces!

Veiligheid 2    Transparantie

Iedereen kan deelnemen aan het biedproces. U kunt anoniem een bod uitbrengen op de woning waar u belangstelling voor heeft. Als er meerdere vergelijkbare biedingen zijn bestaat de mogelijkheid om over te gaan tot een open biedsysteem, de zogenaamde veiling.  

Als u deelneemt aan een veiing, wordt u per e-mail direct op de hoogte gehouden van nieuwe biedingen. Wordt er in het laatste kwartier van de veiling geboden, dan wordt de veiling automatisch met een kwartier op de klok verlengd. ( geboden om 17.54 uur bij sluiting om 18.00 leidt tot verlenging tot 18.15 ) Dit gaat door tot er niet meer geboden wordt.

Veiligheid 3    Financierbaarheid

Doordat het verkoopproces een ruime periode van tijd beslaat, heeft u ruim de tijd om te onderzoeken of het door u gedroomde huis binnen uw financiële plaatje past. U kunt hiervoor contact opnemen met uw eigen financieel adviseur of een afspraak maken met uw bank voor een Goed Nieuws Hypotheek gesprek.