Makelaars

Contact opnemen

Niet elke makelaar kan zich Goed Nieuws Makelaar noemen. In Nederland is een aantal NVM kantoren geselecteerd die zich op basis van lokale bekendheid, positieve inslag en innovativiteit Goed Nieuws Makelaar mogen noemen. In een werkgebied is ruimte voor één Goed Nieuws Makelaar. Goed Nieuws Makelaars B.V. werkt met betrekking tot haar aanbod ook uitsluitend samen met deze geslecteerde makelaars. 

Elke Goed Nieuws Makelaar steunt de Stichting Goed Nieuws.

Bevindt zich er een Goed Nieuws Makelaar in uw buurt dan weet u dat hij uw aanspreekpunt en lokale expert is tot wie u zich kunt wenden tijdens het verkoopproces. Dat is toch Goed Nieuws!

Uw Goed Nieuws Makelaars in Nederland zijn. 

 

 

Otten Makelaardij Hoogeveen BV
0528-290029
Hoofdstraat 19 7902 EA Hoogeveen


Otten Makelaardij

De Passende Woning Makelaardij
Zuiderzeestraatweg 111a
8096 BE Oldebroek


Otten Makelaardij

 

Immo Arie van der Lee
036-5330035
Schoutstraat 8 1315 KW Almere


Otten Makelaardij 

Ommeland Makelaardij en Assurantiën
0598 - 35 07 00
Van Beresteijnstraat 2 9641 AB Veendam


Otten Makelaardij  

 

Heeft u een Makelaarskantoor en wilt u zich onderscheiden, door de mogelijkheid om woningen via het unieke systeem van Goed Nieuws Makelaars aan te bieden? Meldt u zich dan aan. Goed Nieuws Makelaars werkt op basis van gebiedsbescherming. Dit betekent dat uw kantoor als enige in uw werkgebied woningen mag aanbieden via Goed Nieuws Makelaars. Hiermee bent u echt onderscheidend ten opzichte van uw collega's in uw werkgebied.