Voordelen

Contact opnemen

De voordelen van het online veilen van uw huis.

Goed Nieuws Makelaars heeft een online veilingsysteem ontwikkeld. In plaats van de traditionele verkoopmethode hebben wij gewerkt aan een systeem waar kostenbewustzijn, duidelijkheid, kwaliteit én overzicht sterk zijn verbeterd.

Dit heeft geresulteerd in een werkwijze die voordelen oplevert voor verkoper én koper. De voordelen van ons systeem komen in een aantal positief onderscheidende eigenschappen naar voren.

 

Kosten                              

Goed Nieuws Makelaars werkt niet met een opbrengst gebonden courtage. De koper betaalt een zogenaamde veilingfee aan de verkoper. Deze veilingfee wordt bij de notaris verrekend met Goed Nieuws Makelaars. De genoemde veilingfee kan door de koper mee worden genomen in de hypotheek. 

Voorbereiding               

Goed Nieuws Makelaars bereidt elke verkoop zorgvuldig voor. Hiervoor nemen wij uitgebreid de tijd. Uw persoonlijke wensen staan bij ons voorop. Goed Nieuws Makelaars houdt altijd rekening met úw belang!  Wij willen uitsluitend werken met aanbiedingen die voldoen aan onze standaard. Hierdoor zijn zowel verkoper als ook koper verzekerd van een stabiel kwaliteitsniveau van ons aanbod.

Tijd                     

Het totale verkoopproces is afgekaderd in tijd. De kopers krijgen ruim de gelegenheid om een bieding te formueren. Dit betekent dat er geen overhaaste beslissingen hoeven te worden genomen.

Financiering    

Iedere potentiële koper krijgt - gedurende de periode dat het huis te koop staat de tijd om onderzoek te doen naar de financiële haalbaarheid. Hierdoor kan de koper het voor hem of haar best mogelijke bod uitbrengen.

Kwaliteit          

Uw Goed Nieuws Makelaar biedt de mogelijkheid om uw woning bouwkundig te laten keuren. Dit bouwkundig rapport draagt bij aan de betrouwbaarheid van het aanbod van Goed Nieuws Makelaars. Hierdoor koopt u bij Goed Nieuws Makelaars nooit een spreekwoordelijke kat in de zak. Tevens wordt elke aanbieding voorzien van een uitgebreide fotoreportage inclusief 360 graden foto’s, een ingevulde vrageblijst, lijst van zaken in de meeste gevallen een meetrapport en plattegronden.

Transparantie 

Tijdens de veiling is het biedproces voor iedereen inzichtelijk. In tegenstelling tot een systeem met gesloten enveloppen krijgt iedere belangstellende gegarandeerd dezelfde kansen. Bent u als bieder bij het biedproces betrokken dan wordt u per e-mail op de hoogte gesteld van de voortgang van de veiling. Ook weet u als bieder waar u aan toe bent als u de woning gegund krijgt.

Overzichtelijk

Als verkoper weet u exact waar u aan toe bent. Er is een duidelijk draaiboek van de verschillende onderdelen in het proces. U hoeft zich niet druk te maken over onverwachte bezichtigingen; de kaders omtrent de presentatie en het verkoopproces zijn vooraf helder afgestemd. U wordt realtime op de hoogte gehouden van het biedproces. Als koper heeft u zodoende goed overzicht.           

Gunning           

Verkoop via Goed Nieuws Makelaars geschiedt onder voorwaarde van gunning door verkoper. Dit betekent dat de verkoper altijd het laatste woord heeft als het gaat om de definitieve verkoopbeslissing.