Stichting Goed Nieuws

Contact opnemen

Makelaars met een missie


Onze deelnemende makelaars staan achter onze idealen. Elke dag hebben wij de mogelijkheid om iedere willekeurige kijker of zoeker naar een woning te bereiken. Door iets extra’s toe te voegen aan onze dienstverlening kunnen wij, dankzij onze opdrachtgevers, laten zien wat onze missie is. Als een bezoeker van funda.nl doorklikt naar deze website kan hij of zij zien hoe wij, mede namens onze opdrachtgevers, de markt benaderen.
Het verkopen en kopen van een huis is een belangrijke gebeurtenis. Aanleidingen van verkoop en aankoop zijn heel divers. Dit varieert van gezinsuitbreiding tot echtscheiding, van overlijden tot zuiver speculatieve doeleinden. Het zijn vaak mijlpalen. Mijlpalen waarbij men wordt bepaald ‘hoe gaat het nu verder?’


Om onze missie gestalte te geven, hebben wij ons verbonden aan Stichting Goed Nieuws. Goed Nieuws Makelaars BV schenkt 10% van haar inkomsten aan Stichting Goed Nieuws. 


Dit bedrag wordt direct uitgekeerd via onze projectnotaris. De Stichting Goed Nieuws zal op haar beurt de bijdrage uit de schenkingen van Goed Nieuws Makelaars aanwenden om Goed Nieuws te brengen bij mensen die dit wel verdienen, maar niet verwachten. Wij hopen een bijdrage te kunnen leveren aan verbeterde omstandigheden voor mensen die zich in een lastig pakket bevinden.

Miljoenen kansen.
Feit is dat heel Nederland funda.nl bezoekt. Per maand wordt funda.nl ruim 40 miljoen (!!) keer bezocht. Als makelaar zien wij elk bezoek aan funda als een kans om uw huis te verkopen. Als makelaar met een missie zien wij in elk bezoek aan funda ook een kans om een kijker nieuwsgierig te maken naar de achtergrond van Goed Nieuws Makelaars. Wellicht dat u als verkoper ook wilt bijdragen aan de unieke kans om met de verkoop van úw huis een kijker aan het denken te zetten. Als dat zo is dan is uw keuze voor Goed Nieuws Makelaars een vanzelfsprekendheid!