Richtprijs

€ 224.500,-

Huidig bod

€ 0,-

Bouw
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1971
Biedhistorie

Totaal 0 biedingen

Er kan nog niet of niet meer op dit object worden geboden.

Bezichtiging op afspraak

DONDERDAG 21 APRIL 2022 VAN 13.00 - 17.00 UUR EN OP VRIJDAG 22 APRIL 2022 VAN 13.00 – 17.00 UUR.

BEZICHTIGING OP AFSPRAAK: DONDERDAG 21 APRIL 2022 VAN 13.00 - 17.00 UUR EN OP VRIJDAG 22 APRIL 2022 VAN 13.00 – 17.00 UUR. GEÏNTERESSEERDEN DIENEN ZICH VOORAF VIA ONS KANTOOR AAN TE MELDEN VOOR EEN AFSPRAAK. U KUNT TOT VRIJDAG 29 APRIL 2022 18.00 UUR EEN BOD UITBRENGEN OP DEZE WONING VIA ONZE WEBSITE.

Aan de rand van Hoogeveen gelegen staat deze uitgebouwde woning met alle voorzieningen gelijkvloers! Deze ruime tussenwoning is aan de achterzijde voorzien van een royale uitbouw (ca. 25m2) en is er een slaapkamer en badkamer gerealiseerd op de begane grond. Hierdoor is de woning ook geschikt voor mindervaliden of senioren. Dankzij de kunststof kozijnen is de woning ook onderhoudsvriendelijk en geheel voorzien van dubbele beglazing.
Op korte afstand bevinden zich alle denkbare voorzieningen o.a. vernieuwd winkelcentrum, wijkcentrum, bredeschool, kinderopvang en park.

Deze woning heeft de volgende Indeling.

Begane grond:
Entree, hal vv. toiletruimte, meterkast, trapopgang naar de verdieping, trapkast. De half open keuken vormt nu de verbinding met de ruime slaapkamer in de voormalig woonkamer en de aanbouw. De slaapkamer beschikt over een eigen badkamer welke middels schuifdeur bereikbaar is. In de badkamer is voorzien in een douche, wastafel en toilet. Dankzij de uitbouw bevindt de woonkamer zich nu aan de tuinkant. Het aangrenzende terras is zowel middels schuifpui en tuindeur bereikbaar.

Verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers van respectievelijk 15, 9 en 12 vierkante meter, waarvan de 2 grootste tevens zijn voorzien van vaste kastruimte. Tweede badkamer met wastafel, douche en toilet.

2e verdieping:
Overloop met bergruimte en cv opstelling (Intergas huur cv ketel), vierde slaapkamer van 12 vierkante meter. Beide ruimtes beschikken over een dakraam voor voldoende daglichttoetreding.

Tuin: De besloten achtertuin is bereikbaar via achterom en biedt vrij uitzicht over gemeentelijk groen en de Hoogeveense Vaart. Vrijstaande stenen berging voorzien van elektra voor opslag van fietsen, tuinmeubelen e.d.

Algemeen:
Een verrassend ruime gezinswoning maar ook bijzonder geschikt voor mindervaliden/senioren die waarde hechten aan een woning met slaap- en badkamer op de begane grond. Bouwtechnisch gekeurd! Woonoppervlak 148m2, inhoud ca. 485m3.
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlak 148 m2
Inhoud 485 m3

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 2
Overige ruimten Toilet, hal, stookruimte, overloop, berging, overloop

Garage
Garage Geen garage

Tuin
Tuin Achtertuin, voortuin

Bouwrapport
Lijst van zaken
Vragenlijst
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
Plattegronden
Energielabel
Log in om te downloaden
Overzicht
Rigel 7, Hoogeveen