Richtprijs

€ 249.500,-

Huidig bod

€ 0,-

Bouw
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Hoekwoning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1973
Biedhistorie

Totaal 0 biedingen

Er kan nog niet of niet meer op dit object worden geboden.

Bezichtiging op afspraak

BEZICHTIGING OP AFSPRAAK: WOENSDAG 18 MEI 2022 VAN 13.00 - 17.00 UUR EN OP DONDERDAGDAG 19 MEI 2022 VAN 13.00 – 17.00 UUR.

Een nette, functionele woning met een goede onderhoudsgeschiedenis waar de eigenaar altijd zuinig op is geweest. Zo laat deze hoekwoning aan de Saturnus 44 zich goed omschrijven. Een voorbeeld van de zorgvuldigheid van de eigenaar is te zien aan de woonkamer en de gang, deze zijn onlangs nog voorzien van een mooie pvc vloer in visgraadmotief.
Naast het goede onderhoud, kunnen ook de ligging met tuin op het westen en de locatie op de hoek op loopafstand van voorzieningen als absolute voordelen van dit huis worden genoemd. De aanwezigheid van een ruime vrijstaande garage op eigen terrein maakt het verhaal compleet.

De indeling van deze woning is als volgt:
Begane grond: Entree, hal, meterkast, toilet, trapkast, woonkamer, keuken, bijkeuken.

Verdieping: Overloop, drie slaapkamers, wasmachineruimte, badkamer, trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping: Overloop, berging, C.V.-ruimte, vierde slaapkamer. Aan beide zijden bevindt zich veel extra bergruimte onder het schuine dak.

Het huis is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende thermopane beglazing, De hoge gootlijn zorgt voor een optimale ruimtebeleving op de verdieping. De aangebouwde bijkeuken zorgt er voor dat ook de begane grondvloer optimaal als leefruimte ingezet kan worden.
De separate wasmachine ruimte op de verdieping is een slimme oplossing. De slaapkamers zijn stuk voor stuk mooi van formaat. De besloten tuin op het westen biedt privacy en genot. De garage tot slot is een mooie verrassing als het gaat om bergruimte. De garage is namelijk voorzien van een zadeldak waardoor er naast voldoende ruimte voor auto en fietsen ook een grote bergzolder beschikbaar is.

Aan de overzijde van de straat bevindt zich een ruime groenstrook. Naast het huis bevindt zich voldoende parkeerruimte, het wijkcentrum Krakeel biedt samen met winkelcentrum de Kleine Beer veel voorzieningen.

Tot slot: Deze bouwkundig gekeurde woning is een heel mooi uitgangspunt voor wellicht een gezin om een mooie nieuwe start te maken.

BEZICHTIGING OP AFSPRAAK: WOENSDAG 18 MEI 2022 VAN 13.00 - 17.00 UUR EN OP DONDERDAGDAG 19 MEI 2022 VAN 13.00 – 17.00 UUR. GEÏNTERESSEERDEN DIENEN ZICH VOORAF VIA ONS KANTOOR AAN TE MELDEN VOOR EEN AFSPRAAK. U KUNT TOT VRIJDAG 27 MEI 2022 18.00 UUR EEN BOD UITBRENGEN OP DEZE WONING VIA ONZE WEBSITE.
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlak 126 m2
Inhoud 436 m3

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Overige ruimten Bijkeuken, toilet, hal, provisieruimte, stookruimte, berging, overloop, overloop, wasruimte

Garage
Garage Vrijstaand hout

Tuin
Tuin Achtertuin, voortuin
Oppervlakte 125 m2

Bouwrapport
Lijst van zaken
Vragenlijst
Kadastraal uittreksel
Kadastrale kaart
Bestemmingsplan
Plattegronden
Energielabel
Log in om te downloaden
Overzicht
Saturnus 44, Hoogeveen