Richtprijs

€ 229.500,-

Huidig bod

€ 0,-

Bouw
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1970
Biedhistorie

Totaal 0 biedingen

Er kan nog niet of niet meer op dit object worden geboden.

Bezichtiging op afspraak

DONDERDAG 23 JUNI 2022 VAN 13.00 - 17.00 UUR EN OP VRIJDAG 24 JUNI 2022 VAN 13.00 – 17.00 UUR.

Starters opgelet! Modern uitgevoerd 3-kamerappartement gelegen op de zesde etage van appartementencomplex “Valkestein II” (Het middelste complex direct aan het park!) met prachtig vrij uitzicht over de wijde omgeving en het mooie Proosdijpark.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en het complex beschikt over een beveiligde entree met intercom, twee liftinstallaties en een gezamenlijke fietsenstalling. Via de galerij op de zesde verdieping wordt het privé appartement bereikt.

Het appartement heeft de volgende indeling:
Entree vv. meterkast en garderobe. Heerlijke lichte woonkamer met toegang tot het balkon en de half open keuken aan de galerijzijde. Deze is in 2018 van een nieuwe keukeninrichting voorzien en beschikt over inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer en het balkon geniet men van prachtig weids uitzicht over het aangrenzende park, wat zorgt voor een hoge mate van vrijheidsbeleving.

Via de tussenhal worden de twee slaapvertrekken bereikt, de badkamer en het separate toilet. De badkamer en het sanitair zijn in 2021 eveneens vernieuwd, zijn geheel betegeld en voorzien van modern comfort. De tweede slaapkamer biedt toegang tot de bergkast met wasmachineaansluiting en boiler.

Vanaf het doorlopende balkon kan tevens de bijbehorende berging worden bereikt, voor opslag van tuinmeubelen, gereedschap e.d. In de nabije omgeving bevinden zich alle denkbare voorzieningen op loop- en fietsafstand, o.a. winkelcentrum, scholen, zwembad, sportverenigingen en apotheek.

Algemeen: Een fraai gelegen en instap klaar appartement met energielabel C. Het complex wordt goed onderhouden en beheerd door een gezonde VVE. Maandelijkse servicebijdragen €195,95 per maand incl. voorschot verwarming.

BEZICHTIGING OP AFSPRAAK: DONDERDAG 23 JUNI 2022 VAN 13.00 - 17.00 UUR EN OP VRIJDAG 24 JUNI 2022 VAN 13.00 – 17.00 UUR. GEÏNTERESSEERDEN DIENEN ZICH VOORAF VIA ONS KANTOOR AAN TE MELDEN VOOR EEN AFSPRAAK. U KUNT TOT VRIJDAG 1 JULI 2022 18.00 UUR EEN BOD UITBRENGEN OP DIT APPARTEMENT VIA ONZE WEBSITE.
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlak 68 m2
Inhoud 206 m3

Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Overige ruimten Toilet, gang, hal, berging, balkon, wasruimte

Garage
Garage Geen garage

Tuin
Tuin Geen tuin

Lijst van zaken
Vragenlijst
Plattegronden
Energielabel
Log in om te downloaden
Overzicht
Valkestein 617, Ede