Een levensreddende bijdrage

Een levensreddende bijdrage

Goede doelen

In onze missie staat dat wij een positieve bijdrage willen leveren aan de samenleving. In dat kader wordt 10% van onze veilingfee standaard geschonken aan de Stichting Goed Nieuws. Dit is geen discussiepunt. Dit is een vereiste. Met de rampzalige gevolgen van Corona in het vooruitzicht hebben wij gemeend dat wij concreet levensreddende acties willen gaan uitvoeren. U bent daarbij de belangrijkste schakel.

Met de verkoop van uw huis draagt u bijvoorbeeld letterlijk bij aan de bouw van huizen in Afrika.  U voegt letterlijk jaren en kwaliteit toe aan het leven van kinderen. In samenwerking met de Stichting Meros en Compassion hebben wij een woningbouwproject in Afrika geadopteerd.

 

 

Als u uw woning koopt of verkoopt via Goed Nieuws Makelaars dan helpt u een gezin in Afrika aan een eigen huis. Niet een huis van stro en leem dat elk jaar wordt weggespoeld maar een huis dat is voorzien van stevige muren, kamers, een goed dak, ramen met glas, elektriciteit en een deur met een slot.

50% van de gelden die de Stichting Goed Nieuws ontvangt worden besteed aan het huizen project.

25 % wordt besteed aan de familie de Swart. Marijn de Swart heeft samen met zijn vrouw en kinderen Nederland verlaten om als piloot in de North West Territories in Australie voor MAF als verbindingspiloot te werken.  

De 25% die overblijft wordt geschonken aan Mercyships. Deze organisatie voorziet in gratis medische zorg voor met name mensen in Afrika die zonder deze (voor ons van zelfsprekende ) zorg wellicht in levensgevaar komen. Kortom levensreddend werk!

Samen met het bestuur van de Stichting Goed Nieuws hebben wij gemeend dat deze bestemmingen recht doen aan onze missie.

Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze en spreekt onze doelstelling u aan? Neem dan contact met ons op.